Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
* Avril Lavigne *
about Avril

Deryck

Mąż Avril ma 27 lat i tak jak ona pochodzi z Kanady Jest wokalistą zespołu Sum 41, Który założył w wieku 16 lat, dla Avril rzucił narkotyki.





Młoda 22/10/2007 12:02:07 [komentarzy 1] Komentuj

Związki

Deryck nim zaczoł spotykać sie z Avril przez krótki czas był z Paris Hilton. A Avril była w związku z byłym już gitarzystą Evanem Taubenfeldem.




Deryck i Paris Hilton





Avril i Evana fotek nie znalazłam ale jak znajdę to napisze wam !! :P

Młoda 22/10/2007 11:57:14 [komentarzy 0] Komentuj

troszeczke jeszcze o Avril =)

Avril Lavigne - wokalistka, autorka tekstów - pochodzi z małego miasteczka Napanee w Ontario, w Kanadzie. Od najmłodszych lat chciała być w centrum uwagi. Często brała udział w różnych muzycznych inicjatywach - śpiewała w chórze kościelnym, występowała na festiwalach country, brała udział w konkursach młodych talentów.

Avril zamieszkała na...
czytaj więcej

Młoda 22/10/2007 11:48:10 [komentarzy 0] Komentuj

NAJNOWSZY KRĄŻEK

Najnowszy album wokalistki "The Best Damn Thing" ukazuje się w kwietniu i dowodzi, że Kanadyjka im starsza, tym... lepiej zna sie na marketingu.

Jej dwa poprzednie krążki sprzedały się w 16 mln egzemplarzy i przyniosły wokalistce deszcz nagród.

Nie inaczej będzie zapewne z trzecim longplayem.



Nie jest łatwo oprzeć się singlowi...
czytaj więcej

Młoda 22/07/2007 18:48:01 [komentarzy 1] Komentuj

Avril Lavigne

Chistoria Avril i Derycka



Luty 2004 roku.


Avril i Deryck zaczynają się spotykać.


Grudzień 2004 roku.


Avril każe sobie wytatułować na prawym nadgarsku różowe serduszko z literą "D" w środku.


2004 rok.


Avril i Deryck kupują swój pierwszy dom w Los Angeles.


15 lipca 2006 roku.


Avril i Deryck biorą ślub,...
czytaj więcej

Młoda 22/07/2007 18:45:23 [komentarzy 0] Komentuj

Dyskografia

ALBUMY :)

2002 Let Go
Pierwszy album studyjny
Wydany: czerwiec 2002
Format: CD

2004 Under My Skin
Drugi album studyjny
Wydany: maj 2004
Format: CD i DVD

2007 The Best Damn Thing
Trzeci album studyjny
Wydany: 13 kwietnia 2007
Format: CD i DVD



SINGLE :)


2002 "Complicated"
2002 "Sk8er Boi"
2002 "I'm With...
czytaj więcej

Młoda 22/07/2007 18:41:32 [komentarzy 0] Komentuj

Zespół :)

Obecni członkowie:

Al Berry - gitara basowa, dodatkowy wokal (od 2007)
Rodney Howard - perkusja, dodatkowy wokal (od 2007)
Stephen Anthony Ferlazzo Jr. - keyboard, dodatkowy wokal (od 2007)
Jim McGorman - gitara, dodatkowy wokal (od 2007)
Devin Bronson - gitara prowadząca, dodatkowy wokal (od 2004)
Sofia Toufa - dodatkowy wokal...
czytaj więcej

Młoda 22/07/2007 18:40:02 [komentarzy 0] Komentuj

Biografia Avril

Ojeju dawno mnie tu nie było.....





Jej imię po francusku oznacza kwiecień, a nazwisko - winorośl lub winnica.

Lata dziecięce spędziła w Napanee, obecnie mieszka w Los Angeles. Ma brata Matta, studiującego elektrotechnikę, oraz siostrę Michelle. Jej ojciec John pracuje w firmie telekomunikacyjnej, matka Judy jest gospodynią domową.
czytaj więcej

Młoda 22/07/2007 18:38:26 [komentarzy 0] Komentuj

O Avril Lavigne

Imię : Avril , Ramona
Nazwiska : Lavigne
Data urodzenia : 27.09.1984
Znak zodiaku : Waga
Miejsce pochodzenia : Napanee , Ontario , kanada
Włosy : Blond obecnie blond z różowymi pasemkami.
Oczy : Niebiesko - Zielone
Wzrost : 165cm
Rodzice : Judy , John
Rodzeństwo : Matt , Mischelle
Stan Cywilny : Zamężna - Mąż Deryck Whibley
Hobby :...
czytaj więcej

Młoda 26/05/2007 15:07:59 [komentarzy 2] Komentuj

Cześć

Eloo
Na tym blogu będzie pełno konkursów obrazków i tego co sobie jeszcze zarzyczycie
A teraz troche o mnie :
Imię : Zuzia , Zusia
Ksywa : Młoda
Nazwisko : Po Mamusi i Tatusiu.
Lat : 11
Urodzinki : 27.04
...
czytaj więcej

Młoda 20/01/2007 14:04:32 [komentarzy 1] Komentuj



o szablonie :
wykonała: Jolievin,
zdjecie: Avril Lavigne HQ,
inne: all-with-passion
*Pisz*
*Czytaj*

**
**
*Dodaj do Ulubionych*

*24609*

*










*

**

*2007
Październik
Lipiec
Maj
Styczeń
*

div> <bgsound src="http://www.joma.w8w.pl/lerek i nowator moja panienka muza.mp3" loop=true>
Muza by dodatki-4u